AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz gözü görmek

Kahve falında öküz gözü görmek

Kahve falında öküz gözü görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kısmetinin açılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz gözü gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Kahve falında öküz gözü görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında öküz dışkısı görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öküz arabasına binmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküz kaybetmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulur.

Kahve falında besili öküz görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında büyük siyah öküz görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında öküz çekmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, günahlarına tövbe edeceğine işaret eder.

Kahve falında öküze binmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, elinin darlık görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir