AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz kafası görmek

Kahve falında öküz kafası görmek

Kahve falında öküz kafası görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında öküz kafası gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında öküz kafası görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında öküz saldırdığını görmek sırların ortaya çıkmasına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında ölü öküz görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküz yavrusu görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında öküz ve inek görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında öküzün kovaladığını görmek amacına ulaşabileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz sesi duymak üzüntülerinin biteceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük öküz görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir