AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan öküz görmek

Kahve falında uçan öküz görmek

Kahve falında uçan öküz görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan öküz gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında uçan öküz görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın öküz görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz gözü görmek kendisini işine vereceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında öküze binmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz boğazlamak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz sevmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret eder.

Kahve falında öküzün altında kalmak yeni bir yol çizileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküz kesmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir