AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzden süt sağmak

Kahve falında öküzden süt sağmak

Kahve falında öküzden süt sağmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalet eder.

Kahve falında öküzden süt sağmak gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında öküzden süt sağmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında öküz sağmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manda sütü sağmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın sütünü sağmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt sağmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında attan süt sağmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağdığını görmek işlerin de hafifleyeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyundan süt sağmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir