AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz çekmek

Kahve falında öküz çekmek

Kahve falında öküz çekmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküz çekmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında öküz çekmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında öküzün süstüğünü görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında öküz pisliği görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında öküz arabası görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek ortak edineceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında denizde öküz görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında öküzle tarla sürmek düşmanların önlerinin açılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküz yakalamak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir