AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz kesildiğini görmek

Kahve falında öküz kesildiğini görmek

Kahve falında öküz kesildiğini görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, ele güne muhtaç olacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında öküz kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Kahve falında öküzün kesildiğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalettir.

Kahve falında öküz kesildiğini görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküz sesi duymak sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kendisi için mal mülk alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde öküz görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında yabani öküz görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına yorulur.

Kahve falında büyük siyah öküz görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi öküz görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, gönül gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzün altında kalmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir