AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata elma yedirmek

Kahve falında ata elma yedirmek

Kahve falında ata elma yedirmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi yükünün artacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ata elma yedirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında ata elma yedirmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata şeker yedirmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ata ot yedirmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata saman yedirmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yollarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek karanlıkların aydınlanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elma yediğini görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin elma yediğini görmek kazanç elde edeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir