AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata şeker yedirmek

Kahve falında ata şeker yedirmek

Kahve falında ata şeker yedirmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında ata şeker yedirmek gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Kahve falında ata şeker yedirmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalet eder.

Kahve falında ata saman yedirmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ata ot yedirmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ata elma yedirmek ticaretin açılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil şeker yediğini görmek herkesi doğru yola çağıracağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine inanılır.

Kahve falında naneli şeker yediğini görmek mutluluğu yakalayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir