AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elma yediğini görmek

Kahve falında birinin elma yediğini görmek

Kahve falında birinin elma yediğini görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin elma yediğini gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.

Kahve falında başkasının elma yediğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına, rütbenin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ölüye elma yedirmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine yorulur.

Kahve falında sarı elma yediğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eşinin elma yediğini görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe elma yedirmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil elma yediğini görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek işlerinin çok iyi olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir