AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma yediğini gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında elma toplayıp yediğini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye elma yedirmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elma yediğini görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin elma yediğini görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının elma yediğini görmek kişinin şifaya kavuşacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil elma yediğini görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir