AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata ot yedirmek

Kahve falında ata ot yedirmek

Kahve falında ata ot yedirmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işarettir.

Kahve falında ata ot yedirmek gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında ata ot yedirmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ata ot vermek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyuna ot yedirmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında ineğin ot yediğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalettir.

Kahve falında ot yediğini görmek para pul sahibi olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ot yediğini görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iyi geçim halinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında ata şeker yedirmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ata saman yedirmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir