AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin elma yediğini görmek

Kahve falında eşinin elma yediğini görmek

Kahve falında eşinin elma yediğini görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, geçimin kolaylaşacağına, işe zorla gidip geleceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin elma yediğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında eşinin elma yediğini görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin elma yediğini görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma yediğini görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elma yediğini görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sarı elma yediğini görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine elma yedirmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elma toplayıp yediğini görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir