AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata dokunmak

Kahve falında ata dokunmak

Kahve falında ata dokunmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata dokunmak gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Kahve falında ata dokunmak ticaretinin de hızlanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birisine dokunmak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birine dokunmak büyük bir özgüven kazanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sırtına dokunmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birine dokunmak iyi şartlarda yaşayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine inanılır.

Kahve falında erkek eline dokunmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, hak yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında idrara dokunmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir