AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda sigara içmek

Kahve falında okulda sigara içmek

Kahve falında okulda sigara içmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, varolan sorunlarının sona ereceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, yıpranacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında okulda sigara içmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ilk defa sigara içmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işaret eder.

Kahve falında sigara içmek istemek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, en küçük sorunda parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçken sigara içmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım sigara içmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli sigara içmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir