AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk defa sigara içmek

Kahve falında ilk defa sigara içmek

Kahve falında ilk defa sigara içmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına inanılır.

Kahve falında ilk defa sigara içmek gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ilk defa sigara içmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ilk defa içki içmek sahip olacağı malın faazlalığına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalet eder.

Kahve falında ilk defa araba kullanmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ilk defa araba sürmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilk defa adet olmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, doğru işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında defalarca bıçaklanmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir