AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla sigara içmek

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek gülen yüzünün de solacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, işleri yoluna sokacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla sigara içmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle sigara içmek mal kaybına uğrayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sigara içmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle sigara içmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ekmeğine leke süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir