AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula sivil gitmek

Kahve falında okula sivil gitmek

Kahve falında okula sivil gitmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okula sivil gitmek gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Kahve falında okula sivil gitmek masraflarının azalacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sivil polis olmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında sivil subay görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sivil general görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek art niyetli kişilere uyacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivil polise yakalanmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir