AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul koridorunda yürümek

Kahve falında okul koridorunda yürümek

Kahve falında okul koridorunda yürümek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, zenginliğinin süreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında okul koridorunda yürümek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında okul koridorunda yürümek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet eder.

Kahve falında okul koridoru görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek kötü günlerinden kurtulacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koridorda yürümek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun koridor görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Kahve falında uzun bir koridor görmek kazancının çok düşeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında geniş koridor görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz koridor görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir