AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz koridor görmek

Kahve falında beyaz koridor görmek

Kahve falında beyaz koridor görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, imkânsızı başaracağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, olaylı günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında beyaz koridor gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında beyaz koridor görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, dünya malına kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında koridorlardan geçmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Kahve falında koridordan geçmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında koridor görmek maddi sorumluluklarının artacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında uzun koridor görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında koridor yıkamak şansın ve kısmetin açılacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridor görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir