AnaSayfa / Genel / Kahve falında koridorda yürümek

Kahve falında koridorda yürümek

Kahve falında koridorda yürümek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, huzur bulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine tabir olunur.

Kahve falında koridorda yürümek gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek manevi huzurdan da nasipleneceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koridorda yürümek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, karısının çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul koridorunda yürümek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun koridor görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koridordan geçmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında koridor görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında hastane koridoru görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında okul koridoru görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir