AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun koridor görmek

Kahve falında uzun koridor görmek

Kahve falında uzun koridor görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, onların güvenini sarsacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun koridor gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle bağlarınızı kuvvetlendirmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında uzun bir koridor görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına yorulur.

Kahve falında uzun koridorlu ev görmek ilişkilerin noktalanacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun koridor görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında koridorlardan geçmek kafasına göre birini bulacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret eder.

Kahve falında koridorda yürümek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dar koridor görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine inanılır.

Kahve falında geniş koridor görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, dargınların barışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir