AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş koridor görmek

Kahve falında geniş koridor görmek

Kahve falında geniş koridor görmek düzenli bir işe girileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş koridor gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında geniş koridor görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, üzüleceğine, yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz koridor görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, borçlanıp, hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında okul koridoru görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık koridor görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar koridor görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koridor görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koridorlardan geçmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir