AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir koridorda yürümek

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek yükseleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek kurulu düzeni olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridor görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun koridor görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına işarettir.

Kahve falında uzun koridorlu ev görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında koridorda yürümek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, zahmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında okul koridorunda yürümek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz koridor görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar koridor görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir