AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul koridoru görmek

Kahve falında okul koridoru görmek

Kahve falında okul koridoru görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, çok yükseleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, işveren koltuğunda oturacağına yorulur.

Kahve falında okul koridoru gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında okul koridoru görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında okul koridorunda yürümek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz koridor görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık koridor görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında koridorlardan geçmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridor görmek kazançların artacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun koridorlu ev görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir