AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir koridor görmek

Kahve falında uzun bir koridor görmek

Kahve falında uzun bir koridor görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, yeni bir yol çizileceğine, patlama noktasına geleceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridor gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Kahve falında uzun koridorlu ev görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun koridor görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işarettir.

Kahve falında uzun bir koridor görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık koridor görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, borca batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz koridor görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geniş koridor görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına işaret eder.

Kahve falında koridor yıkamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir