AnaSayfa / Genel / Kahve falında öje silmek

Kahve falında öje silmek

Kahve falında öje silmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öje silmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının camını silmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birini silmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında birinin burnunu silmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının sümüğünü silmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yer silmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir