AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Ekibinizdeki bazı kişilerin kımıldayacak hali olmayabilir veya bulundukları mevkiiyi veya pozisyonu kaldıramayacak durumda olabilirler.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, daha fazla kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında gözyaşını silmek galibiyet kazanacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını silmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözyaşı silmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin gözyaşını silmek ruh sağlığının bozulacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının gözyaşını silmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gözyaşı görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir