AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini silmek

Kahve falında birini silmek

Kahve falında birini silmek arzuların gerçekleşeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine delalettir.

Kahve falında birini silmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde duygusal derinlik artabilir veya yaratıcılığınız yükselebilir.

Kahve falında televizyon silmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerleri silmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil halı silmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında isli duvar silmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında ev süpürüp silmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ocak silmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kan lekesi silmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeri sildiğini görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, büyük borçlar alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir