AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında tırnaktan oje silmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek işlerinin büyüyeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı oje silmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ojeyi silmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin tırnağında oje görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, rızkının kesileceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklarında oje görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kırmızı ojeli görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir