AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sümüğünü silmek

Kahve falında başkasının sümüğünü silmek

Kahve falında başkasının sümüğünü silmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sümüğünü silmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya iş yaşamınızdaki kişilerle paylaşımlarınız artabilir.

Kahve falında çocuğun sümüğünü silmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sümüğünü silmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sümük silmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sümüğünü silmek sorunların çözüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde sümük görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sümüklü böcek kabuğu görmek başarısının yükseleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir