AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burnunu silmek

Kahve falında birinin burnunu silmek

Kahve falında birinin burnunu silmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin burnunu silmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında burnunu silmek ün yapmayı başaracağına, yaşanan sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mendille burnunu silmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu sildiğini görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek işinde çok ilerleyeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının burnunu silmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mendile burnunu silmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu silmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir