AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer silmek

Kahve falında yer silmek

Kahve falında yer silmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine tabir olunur.

Kahve falında yer silmek gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Kahve falında bir yeri silmek bir üniversitede hoca olunacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer silmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri sildiğini görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yerleri sildiğini görmek bekar ise evleneceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeri silmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine inanılır.

Kahve falında bezle yer silmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin yerlerini silmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, onların güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yerleri silmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir