Kahve falında oğlunu tabutta görmek

Kahve falında oğlunu tabutta görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bolluk içine olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kısmetinin açık olacağına, kazanılan paranın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu tabutta gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Kahve falında oğlunun tabutunu görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu tabutta görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın tabutunu görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında birini tabutta görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında anneyi tabutta görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu tabutta görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top