AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını tabutta görmek

Kahve falında bir yakınını tabutta görmek

Kahve falında bir yakınını tabutta görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınını tabutta gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Kahve falında yakınını tabutta görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınını tabutta görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, pek az kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının tabutunu görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabutta görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun içinde görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin tabutunu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir