AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında oğlunun silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında oğlunun silahla vurulduğunu görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler planlarda değişiklik gerektirebilir.

Kahve falında oğlunun silahla vurulduğunu görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla dizinden vurulmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek daha bir sevileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir