AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak ün sahibi olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahtan vurulmak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla elinden vurulmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hastalıklarını yeneceğine işarettir.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir