AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, bereketli işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir