AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla dizinden vurulmak

Kahve falında silahla dizinden vurulmak

Kahve falında silahla dizinden vurulmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, fakirliğinin biteceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla dizinden vurulmak gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Kahve falında silahla dizinden vurulmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mallarının artacağına işarettir.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Kahve falında dizinden vurulmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin dizine yattığını görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya inanılır.

Kahve falında başını dizine koymak uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında dizine uzanmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir