AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğundan silahla vurulmak

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak güven kaybına uğrayacağına, maneviyatının çökeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işarettir.

Kahve falında topuktan iğne vurulmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında topuğundan vurulduğunu görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında topuktan vurulmak günah işleyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek elinin darlaşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir