AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kafasının koptuğunu görmek

Kahve falında oğlunun kafasının koptuğunu görmek

Kahve falında oğlunun kafasının koptuğunu görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kafasının koptuğunu gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek eğlenceli günler geçirileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun kafasının koptuğunu görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet eder.

Kahve falında yarılmış kafa görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını ısırmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Kahve falında kafasını suya sokmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kafasindan kan akmak özel hayatının renkleneceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işarettir.

Kahve falında kafayı yemek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir