AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarılmış kafa görmek

Kahve falında yarılmış kafa görmek

Kahve falında yarılmış kafa görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, yüksek bir makamı olacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yarılmış kafa gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kafa yarılmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının yarıldığını görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kafanın yarılmasını görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kafasının yarılmasını görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafanın yarıldığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kafa yarılması görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir