AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasını suya sokmak

Kahve falında kafasını suya sokmak

Kahve falında kafasını suya sokmak dünya malına kavuşulacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kendi işinin patronu olunacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasını suya sokmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kafasını suya sokmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını suya sokmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Kahve falında suya ayağını sokmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya elini sokmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu suya sokmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Kahve falında suya ayak sokmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını suya sokmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, iyi habere işaret eder.

Kahve falında ayağı suya sokmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir