AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı yemek

Kahve falında kafayı yemek

Kahve falında kafayı yemek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafayı yemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Kahve falında kafasına mermi yemek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya balta yemek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalet eder.

Kahve falında insan kafası yemek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında inek kafası yemek kişinin yasa düşeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya yumruk yemek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında balığın kafasını yemek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında koyun kafası yemek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafayı yemek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir