AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını görmek

Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını görmek

Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza alamet eder.

Kahve falında arkadaşının burnunun kanadığını görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi burnunun kanadığını görmek zorlukların artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin burnunun kanadığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ondan faydalanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir