AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kürtaj olurken görmek

Kahve falında birini kürtaj olurken görmek

Kahve falında birini kürtaj olurken görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kürtaj olurken gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybetmeden sorunlarınızı sakince anlatabilirseniz sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında birini kürtaj olurken görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj olanı görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj olduğunu görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kürtaj yaptıracağını görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj olan kadın görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında başkasını kürtaj olduğunu görmek sıkıntıya düşüreceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kürtaj olmadığını görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir