AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı sırtında taşımak

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Kahve falında kızı sırtında taşımak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı sırtında taşımak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını sırtında taşımak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında ekmek taşımak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında anneni sırtında taşımak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini sırtında taşımak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına işarettir.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir