Kahve falında sırtında yorgan taşımak

Kahve falında sırtında yorgan taşımak bereket ve zenginlik olacağına, güzel günler görüleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Kültürel etkinliklere katılmanız mümkün.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganı sırtında taşımak rahat ettiği bir döneme gireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yorgan taşımak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yatak yorgan taşımak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, saadete ereceğine inanılır.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak yeni bir hayata başlayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan yastık taşımak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yastık yorgan taşımak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında babasını sırtında taşımak hem yeni yerler göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top