AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini sırtında taşımak

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında kardeşi sırtında taşımak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini sırtında taşımak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta yük taşımak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sırtında taşımak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birini sırtında taşımak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hasretliğin biteceğine inanılır.

Kahve falında sırtta bebek taşımak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir