AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu bıyıklı görmek

Kahve falında oğlunu bıyıklı görmek

Kahve falında oğlunu bıyıklı görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, bunu şeref sayacağına, planların boşa gideceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu bıyıklı gördüyseniz:

  • Bir an önce, gereken uyarlamaları yapmaya başlamanız gerekiyor.

Kahve falında oğlunu bıyıklı görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kedi bıyığı görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyığı çıkmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın bıyığı görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına alamet eder.

Kahve falında erkekte bıyık görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında bıyık traşı olmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıyıklarını yolmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında sakal ve bıyık görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir