AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bıyığı görmek

Kahve falında kadın bıyığı görmek

Kahve falında kadın bıyığı görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın bıyığı gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kadında bıyık görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kadının bıyıklı olduğunu görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadını bıyıklı görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının bıyıklı görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadını bıyıklı görmek üzüleceğine ve kırılacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kadın bıyığı görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir